Fill 6

Een uniek vegetarisch en vegan restaurant in Utrecht

Wilt u komen eten bij een vegan en vegetarisch restaurant in Utrecht? Kom dan dineren bij Syr! Ons restaurant is geïnspireerd op de Arabische keuken in combinatie met de Europese cultuur, een concept dat vrij uniek is in Nederland. Wij werken bijna alleen met biologische ingrediënten. Wij hebben een experimenteerde bedrijfsvoering, waardoor wij elke keer weer een verassende en unieke ervaring creëren.

Bekijk de dinerkaart

Culinair restaurant Utrecht

De gerechten zijn in de basis vegetarisch en vegan bij ons restaurant in Utrecht

Wij bieden een wisselend Chef’s menu aan met seizoensgebonden gerechten. Hierdoor geniet u elk seizoen van een ander vegetarisch en vegan gangendiner bij ons unieke restaurant in Utrecht. U kiest uit een vier of vijf gangen menu en voor de liefhebber hebben we een bijpassend wijnarrangement. Wij zijn aangesloten bij het Slow Food Movement, waardoor de ingrediënten die wij gebruiken uit de omgeving komen. Wanneer u bij ons komt dineren, steunt u de lokale economie. Alle gerechten die wij bij ons restaurant in Utrecht aanbieden zijn als basis vegetarisch of vegan. Mocht u een pescotariër zijn, dan kunt u de gerechten ook laten aanvullen met vis.

Reserveer een tafel

Culinair restaurant Utrecht

Reserveer een tafel en geef uw dieetwensen van tevoren aan ons door

Als u naast vegetarisch of vegan ook bijvoorbeeld glutenintolerant bent, dan houden wij bij ons restaurant in Utrecht hier graag rekening mee. Geef dit van tevoren aan, zodat wij uw gerechten kunnen aanpassen naar uw dieetwensen of de wensen van uw gezelschap. We bereiden de maaltijden dan graag glutenvrij bij ons restaurant in Utrecht of zorgen ervoor dat er geen vlees, vis of dierlijke producten aan toegevoegd zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 030-2331104 of door een e-mail te sturen naar reserveren@restaurantsyr.nl. Reserveer een tafel en maak kennis met de Arabische keuken!