Fill 6

Slow Food Movement

Syr, een uniek restaurant in Utrecht, is aangesloten bij het Slow Food Movement. Wij vinden het belangrijk om de uitgebreide voedselbiodiversiteit te behouden. Hierdoor maken wij bij de bereiding van onze overheerlijke gerechten gebruik van eerlijke, seizoensgebonden en pure producten en zijn bijna alle ingrediënten die wij gebruiken biologisch. Ons restaurant is geïnspireerd op de Arabische keuken in combinatie met de Europese keuken.

Bekijk de dinerkaart

Culinair restaurant Utrecht

Waar het Slow Food Movement voor staat

Het Slow Food Movement is een wereldwijde voedselbeweging. Ons biologische restaurant is aangesloten bij Slow Food Utrecht. Dit is sinds 2004 uitgegroeid tot een van de grootste gemeenschapen van Slow Food Nederland. De beweging zet zicht in voor kwalitatief hoogstaand en gezond voedsel dat vol is van smaak. De ingrediënten worden geproduceerd met respect voor het milieu. Daarnaast zijn de producten fair, wat betekent dat ze voor een eerlijke prijs worden verkocht. Wij steunen het Slow Food Movement. Door te kiezen voor restaurants die zijn aangesloten bij deze beweging, ondersteunt u bovendien de plaatselijke economie. Bij de bereiding van onze gerechten maken we namelijk gebruik van lokale producten.

Reserveer een tafel

Culinair restaurant Utrecht

Reserveer een tafel en steun deze beweging

Als u het Slow Food Movement wilt steunen, kom dan gezellig eten bij ons unieke restaurant in de gezellig stad Utrecht! Reserveer een tafel en geniet van bijzondere en overheerlijke gerechten. Bent u veganistisch, heeft u een glutenintolerantie of heeft u andere dieetwensen? Geef dit dan op voorhand aan ons door. Wij houden hier graag rekening mee. U bereikt ons door te bellen naar 030-2331104 of door te mailen naar reserveren@restaurantsyr.nl. Naast dat u bij ons vegan restaurant in Utrecht gerechten zonder dierlijke producten bestelt, kunnen wij juist ook extra vlees of vis toevoegen indien u dit wenst.