Fill 6

Een uniek culinair restaurant in Utrecht

Biologische producten
Wisselend en seizoensgebonden menu
Volledig vegan

Bent u op zoek naar een bijzonder en culinair restaurant in hartje Utrecht? Reserveer dan een tafel bij Syr! Wij werken veelal met biologische producten. Bij ons restaurant komen de Arabische en Europese keuken samen. Het restaurant is geïnspireerd op de Arabische cultuur. Hierdoor serveren wij unieke gerechten en ontdekt u nieuwe maaltijden.

Bekijk de dinerkaart

Culinair restaurant Utrecht

Bij ons culinair restaurant in Utrecht kiest u uit het Chef’s menu

Bij ons culinair restaurant in het centrum van de mooie stad Utrecht werken wij met een wisselend en seizoensgebonden Chef’s menu. Hier eet u dus altijd weer iets anders. Daardoor blijft uw bezoek aan ons gezellige restaurant altijd verassend en uniek. U kiest uit een vier of vijf gangen menu waarbij ook een bijpassend wijnarrangement mogelijk is. De gerechten worden gemaakt met pure ingrediënten. Wilt u het menu uitbreiden met vlees of vis? Indien u dit van tevoren aangeeft, regelen wij dit graag voor u. Het is ook mogelijk om het Chef’s menu volledig vegetarisch of zelfs veganistisch te bestellen bij ons vegan restaurant in Utrecht.

Reserveer een tafel

Culinair restaurant Utrecht

Kom dineren of lunchen

Als u op zoek bent naar een culinair restaurant in Utrecht waar u kennis maakt met de meest bijzondere Arabische gerechten, dan kiest u voor Syr. Reserveer een tafel en kom bij ons dineren. Met groepen vanaf vijftien personen is het ook mogelijk om te komen lunchen. Heeft u vragen of wilt u een allergie of intolerantie voor bijvoorbeeld gluten doorgeven? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar reserveren@restaurantsyr.nl of door te bellen naar 030-2331104.