Fill 6

Doneren

Doneren

Zoals je wellicht weet is onze crowdfundingactie zeer succesvol verlopen: binnen 20 dagen hebben meer dan 500 investeerders het benodigde startbedrag bijeengebracht. We zijn dan ook apetrots en blij om te merken dat een lokaal project als Syr, op nationale schaal wordt ondersteund.

Met dit crowdfundingbedrag zijn we in staat gesteld het restaurant te openen. Echter, Syr is veel meer dan een restaurant alleen. Donaties verwelkomen we dan ook graag, om zo ook andere manieren waarbij een verbinding tussen mensen met een vluchtelingenachtergrond en de Nederlandse bevolking wordt gelegd te onderzoeken en te realiseren. Zo hebben we in juli 2016 Syr Connect gestart: een programma dat een breed scala aan culturele en educatieve activiteiten organiseert en wat we graag verder uit willen breiden. Ook ontwikkelen we een gedegen trainingsprogramma waarin we persoonlijke begeleiding bieden voor de verdere ontwikkeling van een (horeca)carrière en zelfstandig ondernemerschap.

Jouw donatie draagt daaraan bij! Dit kun je overmaken naar het rekeningnummer: NL13 TRIO 0391 1303 82 ten name van Stichting Syr, onder vermelding van ‘gift stichting Syr – uw naam & e-mailadres’. Zo kunnen we naderhand contact met je opnemen, als dank voor je steun en om in contact te blijven over de resultaten van jouw gift. Mocht je meer willen weten over het project, lees dan meer op de over-pagina of de FAQ, onze Facebookpagina, of stuur ons een mailtje via info@restaurantsyr.nl. We geven graag uitleg. Liever persoonlijk contact per telefoon? Laat het ons weten, dan neemt een van onze teamleden contact met je op.